VIP salónky díky kreditkám
mxp napsal(a):Včera v 5 ráno nic teplýho neměli.
Parky a klobasky prinesly cca v 7 hodin, do te doby tam byly jen fazole a kureci vyvar.
Mandre napsal(a):Vsimli jste si, ze do Erste uz nepousti deti do 12 let zdarma?? Vcera jsem koukala, ze do 3 let. Ja uz tam tak rok nebyla, mozna ze uz to je dele, nevim….
Nekde jeste pisou do 12 let, EP na strankach pise uz jen do 3 let. Nas se minulý tyden ptali, kolik je juniorovi, rekl jsem po pravde, ze 4 a nic nechteli. Kdyztak bych jim proste dal vstup z LK.
Mas pravdu, ze jeste loni to urcite bylo do 12 let.
Sue Ellen Ewing napsal(a):Tohle je docela známý vtip. Chlápek vejde před zavíračkou do restaurace a ptá se číšníka: "máte ještě něco teplýho?" Ten koukne na hodinky a říká: "bohužel, touhle dobou už jen kuchaře".
... obzvlášť zajímavě zní od chlapa, co se tu vydává za ženskou :-)
JNB - Mazhonzha Lounge
24.6. cca 15-17hod
Prijemny salonek s vlastni kurarnou. V dobe navstevy prakticky prazdny (cca 2-4 lidi prubezne + obsluha).
Dve tepla jidla - neco jako gulas (vyborny) a nejaka vegetarianska smes (slusna) + ryze. Sendvice, dezertiky, asi 10 druhu piv, nejaka vina, vyber tvrdeho alkoholu, celkem dost nealka, kavovar.
Obsluha ochotna a prijemna.
Za me fajn utraceny LK vstup.
nucene premisteny brumak napsal(a):[citace="Sue Ellen Ewing"]
Tohle je docela známý vtip. Chlápek vejde před zavíračkou do restaurace a ptá se číšníka: "máte ještě něco teplýho?" Ten koukne na hodinky a říká: "bohužel, touhle dobou už jen kuchaře".
... obzvlášť zajímavě zní od chlapa, co se tu vydává za ženskou :-)
[/citace]
Říká někdo, kdo se tady vydává za brumáka a ještě nuceně přemístěnýho...
Tak vcera v Erste na T2 vzali 11 leteho syna zdarma, zatim tedy neresi deti do 12 let. Prestoze oficialne do 3 let dite zdarma.
Včera mě příjemně překvapili v MC Lounge na T1, že ještě půl hodiny před zavřením doplňovali teplé jídlo. Co mě překvapilo již méně příjemně, byla parta mladých borců ve stejných pestrých košilích, která tam vcelku mohutně kalila, načež jeden z nich pak nechutně zeblil okolo sedící pasažéry na nočním letu do Tirany🤮
[citace="Mandre"]
Tak vcera v Erste na T2 vzali 11 leteho syna zdarma, zatim tedy neresi deti do 12 let. Prestoze oficialne do 3 let dite zdarm
no tam ja byl odmitnut dost nekompromisne( jako cca 10
dalsich) 25.6.2025 v cca 11 hodin, pousteli jen Erte premier, ani kdo
mel business letenku KLM, tak ho nepisustili!
tak ale to uz novej level. a hodne velky pokles.
jeste loni pousteli goldy/C pax i kdyz uz meli stop stav.
fronhof napsal(a):
no tam ja byl odmitnut dost nekompromisne( jako cca 10
dalsich) 25.6.2025 v cca 11 hodin, pousteli jen Erte premier, ani kdo
mel business letenku KLM, tak ho nepisustili!
My mame Erste.
Lord Pitzbudka napsal(a):tak ale to uz novej level. a hodne velky pokles.
jeste loni pousteli goldy/C pax i kdyz uz meli stop stav.
To už jsme tu řešili. Byl jsem označen za neschopného člověka, když nevím o tom že vedle je business lounge o kterém mě můj dopravce neinformuje a v podmínkách mám Erste.
Preludium Lounge WAW:
Výběr jídla i pití mi připadal jen o trochu lepší než v bratislavské Caproni Lounge blahé paměti. Výhodou jsou naopak sprchy v ceně. Podruhé bych tam šel, jen kdybych nevěděl co s LK a/nebo se nutně potřeboval osprchovat. Poblíž jsou další 2 lounge, což je divné, protože podle popisu na loungekey.com by tam měla být jen jedna další a ta třetí už má být non-Schengen. Příště asi vyzkouším nějakou jinou.
Novinka od mBank: https://www.mbank.cz/osobni/kart...ka-travel/
Připadá mi to celkem k ničemu obzvlášť v porovnání s konkurencí, jen mě zaujal ten fast track, u kterého samozřejmě chybí pořádný popis. Neví někdo víc?
pro lidi, co radši utratí 5k, než by točili 50+, je to dobrá nabídka, si myslim, páč "v porovnání s konkurencí" tím půjde i platit v cizích měnách bez zlodějskýho kurzu. A 4 salonky jsou pro běžnýho hejla na rok akorát...
Mıchal napsal(a):Ale tohle jsou jen 4 vstupy do PRG, VIE nebo BTS... To není Lounge Key.
No jasný, na zadarmovou kartu akorát, ne? Kdo lítá častějc, a/nebo exotičtějš, tak stejně bude mít něco prémiovýho....
Však tam píšou, že Mastercard salonky, takže T1.
KB má taky zadarmovou kartu a počet vstupů do MC salonků neomezuje (dobře, pražský omezuje cenově)... no, vlastně možná omezuje početně i ve Vídni, aniž by o tom někdo v KB věděl... 😂
Ahoj. Lze v Praze použít víc salonků za sebou? Přijedu dříve a počkal bych na přátele ve Fast tracku (na Visa gold) a pak šel s nimi do Erste, nebo Business lounge na Business letenky :D
Jde to, ale smysl to nedává, nabídka občerstvení je identická a nikdo tě vyhazovat nebude.
Smysl to dává. Oni vstup do Fasttracku nemají a ten je před bezpečnostní kontrolou. Až dorazí, tak s nimi projdu bezpečnostní fastrack dole a půjdu s nimi společně na C letenky do Erste, nebo Business lounge. Jinak bych se tam kopal 1,5hod. do zadele :) Rozdíl je v tom že ve Fasttracku budu sám a 100% se tam dostanu, navíc s nimi mohu pak dat venku cicko a ty venkovani nezabloudí …